Live rollespil har i flere år været en populær aktivitet blandt danske unge, og selvom de fleste foregår i universer der mest minder om noget fra Ringenes Herre eller World of Warcraft er der et par stykker som vælger at fokusere på andre genrer, et af dem er det post-apoaklyptiske scenario Efter Solen.

Efter den 3. verdenskrig, hvor atombomberne faldt som blade om efteråret, ligger kun en støvet og en fortabt planet tilbage. Næsten 200 år efter er vegetationen kommet sig stærkt efter det der i historiebøgerne bliver omtalt som ”Støvvinteren”. Nu er landet dækket af tætte skove med kun få lysninger imellem, men selvom naturen har vundet frem efter menneskenes fejltagelser har Teknologien lidt et stort tab. Der findes ikke meget teknologi tilbage og kun ganske få kan huske hvad vi engang havde. De fleste trossamfund har lidt et stort knæk da deres Gud valgte ikke at frelse dem og lade dommedag herske over jorden. Netop derfor er behovet for en ny og endnu stærkere tro opstået af asken som Fønix på bålet: en tro hvis fokuspunkt er: Magt og Mirakler. Kun ganske få modsætter sig denne orden som er blevet den nye og eneste anerkendte verdensreligion. Verden lever endnu engang i et feudalsamfund hvor den nye helligdom er den ypperligste magt der skal frelse verden og genskabe dens undere.”

Det er fedt at se der er liv i den post-apokalyptiske genre andre steder end i bøger og på film! Hvis du vil deltage i Efter Solen mangler de stadig at få fyldt fire pladser, så skynd dig ind på deres hjemmeside og tilmeld dig.

Se den imponerende trailer til Efter Solen ved at læse hele indlægget…

“Trailer” til Efter Solen