I april anmeldte jeg den nyeste film i Terminator serien, Termintor Salvation, en flot film der dog manglede lidt sjæl for at rigtig imponere. Siden da har der været en del snak om hvad Terminator 5 ville komme til at indeholde, hvordan handlingen ville være, hvem der skulle spille hovedrollen og om Arnold ville vende tilbage til franchisen. De sidste par uger har det så taget rigtig fat.

Først blev Arnold “fanget” i at have et barn med hushjælpen og han har nu sat alle fremtidige projekter på i stampe.  Terminator franchisen er blevet opkøbt af Megan Ellison’s Annapuma Pictures for $29,5 millioner dollars or nu siger rygterne at Terminator 5 er blevet skrottet til fordel for en komplet reboot af serien! Den nye Termintaor serie skulle så starte forfra med den første film med “yngre” skuespillere. Den nye Kyle Reese skulle nemlig blive Paul Walker der trods sit unge look faktisk er 37 og derfor ikke specielt ung.

Om der er noget som helst hold i disse rygter må vi nok vente lidt med at se da det lader til at hele franchinsen er lidt i opløsning for tiden.

Reklamer