Ny bog, One af Conrad Williams

Posted: 10. juni 2011 by Jakob, Apokalyptisk in Bog, Post-apokalyptisk
Tags: , , ,

For læsere af denne blog skulle det ikke komme som nogen overraskelse af jeg er stor fan af forfatteren David Moody (Hater og Autumn serierne) og når han anmelder og anbefaler en post-apokalyptisk bog er det derfor gode nyheder for mig.

Bogen som David anbefaler er “One” der er skrevet af Conrad Williams. Den omhandler manden Richard Jane der arbejder som dykker på en boreplatform i Nordsøen. En dag da han kommer op efter en langt dyk opdager han at noget er grueligt galt, havet er dækket af døde fisk og mennesker og der ingen i live på platformen. Han formår derefter at komme i land og her er det hele endnu være. Alle er døde og himlen er en mytisk brun farve, landskabet ligger ødelagt og øde og syreregn brænder hans hud, det er nu op til Richard at kæmpe sig gennem denne post-apokalyptiske verden for at nå til London og hans søn som han håber stadig er i live.

One lyder som en fantastisk post-apokalyptisk roman, og jeg vil helt sikkert se om den lokale boghandel kan skaffe den til mig.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s