Ugens apokalyptiske oplevelse – The Road

Posted: 17. august 2011 by Jakob, Apokalyptisk in Film, U.A.O
Tags: , , , ,

Denne uges apokalyptiske oplevelse er filmen The Road fra 2009.

The Road
Viggo Mortensen, Guy Pearce, Charlize Theron, Kodi Smit-McPhee
IMDB, Web, Wiki

The Road er en rørende historie om en far og hans søn der rejser gennem et post-apokalyptisk amerikansk landskab i søgen efter et bedre liv. Filmen er ekstrem flot og skuespillet giver kuldegysninger lang tid efter den sidste scene, bestemt en af de bedste post-apokalyptiske film nogensinde. Filmen er basseret på bogen af samme navn fra 2006 skrevet af  Cormac McCarthy.

Se traileren ved at læse hele indlægget…

Trailer til The Road

Advertisements
Kommentarer
  1. Jonas Wilmann siger:

    Jeg tror, jeg er en af de få, der slet ikke kan lide filmen. Jeg har også et meget tæt forhold til bogen (var klart inspireret da jeg skrev Mutagen) og kunne ikke lade være med at sammenligne. Jeg synes, den største fejl ved filmen er, at den virker så blottet for håb. Den virkede meget ‘tungere’ end bogen, og jeg synes den i passager kammede over i følelsespornografi. Samtidig synes jeg, det er hus forbi med portrætteringen af forholdet mellem manden og drengen, der i bogen virker unaturligt jævnbyrdigt. I filmen virker drengen som en lille dreng, der hulker og skal reddes det meste af tiden; deres komplicerede forhold, der for mig var det hjerteskærende i bogen, er meget forsimplet.

  2. Har desværre ikke selv læst nogen endnu (den er på listen over dem som jeg mangler, men den liste er efterhånden rimelig lang). Personligt synes jeg netop det at filmen var så fuld af følelser var med til at gøre den mere ægte hvilket jeg godt kunne lide, men kan godt forstå du var skuffet hvis bogen ligger op til noget andet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s