Denne nyhed kræver lidt forhistorie for at give mening.

For ca. to år siden fandt en mystisk lille trailer sin vej til nettet, traileren havde navnet Jay and Seth vs. The Apocalypse og havde Seth Rogen (Knocked Up, Pineapple Express, Poul) og Jay Baruchel (Knocked Up, Fanboys) i hovedrollerne. Traileren var ikke særlig god kvalitet men fik alligevel et rimelig stort følge pga. af dens indhold, det er nemlig en post-apokalyptisk kommedie der handler om to venner fanget midt i verdens ende. Det vidste sig dog hurtigt at traileren var lavet for sjov af de to canadiske skuespillere der også er gode venner i virkeligheden, og alt snakken omkring den forsvandt.

Men nu har Seth udtalt til Movies.com at det ikke bare var en sjov lille trailer, men en film idé som de begge havde snakket om længe og gerne ville lave i fremtiden, og fremtiden ser nu ud til at være allerede til februar næste år, hvor han udover at være en af hovedrollerne også vil være i instruktør-stolen.

Filmen har allerede fået en række stjerner tilknyttet og bl.a. James Franco, Jonah Hill, Danny McBride og selveste Harry Potter (Daniel Radcliffe) skulle være med i filmen.

Se den gamle trailer ved at læse hele indlægget…

Trailer til Jay and Seth vs. The Apocalypse (gammel version)

Kilder; HorrorMovies.ca, Movies.com

Reklamer