Det er ved at være længe siden vi sidst hørte noget om Xavier Gens‘ apokalyptiske film The Divide, men nu er der kommet en flot ny trailer online og filmens ser lige pludselig endnu mere spændende ud!

Filmen der kan ses i biograferne næste år, har allerede fået en flot modtagelse på de forskellige filmfestivaler, og på trods af at den ikke er spækket med stjerner (Lauren GermanMichael BiehnMilo Ventimiglia), som f.eks. Contagion, virker den spændende og som en lidt anderledes vinklet på den klassiske apokalyptiske historie.

“I en ikke så fjern fremtid, bliver New York City ødelagt af et apokalyptisk begivenhed, otte overlevende skjuler sig i kælderen i deres lejlighed bygning, som nu er reducerettil murbrokker. De otte overlevende  finder snart sig selv i en kamp mod hinanden og mod en helt ny fjende, et hold af bevæbnede mænd iført hazmatsuits indvanderer nemlig bygningen og begynder at angribe de overlevende, og de overlevende må nu finde en måde at undslippe fjenden samt vedligeholde deres egen sunde fornuft for at overleve”

Se traileren ved at læse hele indlægget…

Trailer til The Divide

Kilde: Heaven of Horror

Reklamer