copyright AMCSom jeg før har skrevet er jeg så heldig at være bosat i Canada. og det betyder bl.a. at jeg i går fik set det første afsnit af anden sæson i AMC’s episke zombie tv-serie The Walking Dead!

Men lever den nye sæson op til den aktionfyldte første? Hvordan klarer Rick og Co. sig og holder serien kvaliteten? Læs mine første indtryk ved at se hele indlægget…

ADVARSEL, dette indlæg indeholder spoilers for både Sæson ét og to!

AMC havde lagt op til en rigtig zombie-søndag ved præmieren af The Walking Dead sæson 2, det hele startede med en genudsendelse af hele sæson ét (seks afsnit) fra middag, og der var massere af bag om serien mini-dokumentarer, zombiefyldte reklamer og spændingsfyldte trailere i løbet af dagen inden den længe ventede præmiere (som i øvrigt kørte hele tre gange i løbet af aftenen/natten).

Historien
Jeg vil ikke fortælle så meget om historien da jeg er sikker på at der er mange der venter med spænding på at se dette afsnit, men lidt for i alligtevel.

Rick og hans gruppe af overlevende er som de fleste nok husker netop sluppet ud af CDC bygningen i Atlanta inden den imploderede i en kæmpe eksplosion. Med stort set indtet håb og ingen reel plan vælger gruppen af køre mod Fort Bragg i håbet om der at finde flere overlevende. De når dog særlig langt inden en kombination af et kæmpe biluheld på den lokale motorvej og lidt motorproblemer stopper deres lille konvoj. Mens de forgæves forsøger at finde en måde at komme videre på bliver de overrendt af en stor horde af zombier der truer med at ende deres tur for evigt!

Zombierne
The Walking Dead handler jo om zombier så de skal selvfølgelig også nævnes her. De ser stadig fantastisk flotte ud, og ligesom i sæson ét har de mange forskellige looks og man får en god fornemmelse af at dette var mennesker fra alle lag af samfundet. Men alleligevel virker det som om de er ændret en smule, nogle af dem er hurtigere og de virker mere opmærksomme på deres omgivelser og bevægelser, en ændring jeg personligt ikke synes så godt om.

Alt i alt var det første afsnit af sæson to dog rigtig spændende, og havde en rigtig cliff-hanger slutning og jeg kan slet ikke vente til næste søndag. Historien har taget en noget anden retning end tegneserien, personligt synes jeg godt om dette da det gør den mere spændende, og jeg har på fornemmelsen af de to historier (tv og tegneserie) kommer hinanden lidt nærmere i de kommende afsnit.

Som sagt må vi vente noget tid inden vi kan se sæson to på dansk tv, men husk at sæson et meget snart kan ses på DR HD!

Reklamer