George A. Romero skal instruere ny zombiefilm?

Posted: 28. oktober 2011 by Jakob, Apokalyptisk in Film, Post-apokalyptisk, Zombier
Tags: , , ,

George A. Romero som jo nok er mest kendt for sine zombie-film i The Living Dead serien (Night of.., Dawn of…, Day of, Land of… og Survival of…) har eftersigende fundet et nyt zombie-projekt at abejde på.

Det drejer sig om novellen The Zombie Autopsies som en af hans venner har skrevet. Ifølge et interview med io9 har Romero længe ville lave noget omkring den amerikanske økonomi men som han siger er zombier ikke særlig gode til matematik så han har ikke kunnet finde et passende projekt, og han mener at The Zombie Autopsies formår at blande de to.

The Zombie autopsies handler om en gruppe forskere der, under en zombie apokalypse, obducerer de levende døde for at finde en kur, i stedet finder de ud af at dette ikke er en naturlig virus men en menneskeskabt plage designet for at vælte økonomien…

Læs et uddrag fra interviewet ved at se hele indlægget…

“I would love to do something about the economy. But zombies are not good mathematicians — I don’t think they’re going to be out selling cheesy mortgages or anything like that. So it’s tough for me to see that. A friend of mine recently wrote a novel called The Zombie Autopsies, and it’s about an isolated group of people doing autopsies on zombies during the zombie apocalypse and trying to figure out what the hell caused this. They come upon this discovery.”

“The scientists discover that this is not a naturally occurring virus, they deduce that it must have been created by somebody. And they later discover that it was created by people who were trying to topple the economy.”

Kilde: HorrorMovies.ca

Advertisements
Kommentarer
 1. Henrik siger:

  Mon ikke det kan lade sig gøre at vælte økonomien uden brug af zombier?

 2. Skulle man synes at det kunne, men er nu glad for at Romero leder efter et nyt zombie projekt

  • Henrik siger:

   Efter Diary stod jeg af. Synes ikke Romero når de samme højder som i hans tre første.
   Måske synes jeg bare zombier var sjovere inden der gik inflation i dem.

   • Er helt enig, i hans første tre film virkede det som om han var langt foran de andre zombie film når det kom til historien og karaktererne og alle prøvede at kopiere ham, i de sidste film virkede det meresom om han prøvede at kopiere andre mere aktion prægede zombiefilm og det virkede ikke særlig godt.

 3. Henrik siger:

  Måske er jeg præget af at min første zombiefilm var Dawn, som jeg ovenikøbet så på det store lærred som teenager i 1980.

  Men hvis Romero vil prøve at være ung med de unge og lave film for den håndholdte generation, tror jeg han falder igennem.

  I det mindste ser hans nyere film ud som om, han har moret sig med at lave dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s