Nyt post-apokalyptisk spil på vej til PS3?

Posted: 5. december 2011 by Jakob, Apokalyptisk in Games, Trailer
Tags: , ,

Der er nu dukket en rimelig mystisk teaser trailer op på nettet til et kommende videospil. Traileren har vakt interesse blandt mange spil-fans og ifølge flere kilder skulle det dreje sig om en eksklusiv titel til Playstation 3.

Spillet ser ud til at få navnet “The Last of Us” og at have noget at gøre med en global katastrofe eller et sammenbrud. Teaser traileren består af en række video optagelser sammensat med en stemme der fortæller om at det hele gik galt.

Det eneste information vi reelt får er en titel, en hjemmeside adresse og datoen 7. december. Mange har gættet på det nok er titel fra selskabet Quantium Dream, men intet er som sagt bekræftet endnu.

Endnu mere mystisk er den anden mini-teaser der kan findes på hjemmesiden. Den indeholder nemlig bare en myre og ikke andet, flere tror dog at det har noget at gøre med svampen Ophiocordyceps unilateralis der også er kendt som “zombie-svampen” da den kan overtage en “myrers” hjerne og styre den. Ved at rode lidt rundt på hjemmesiden har jeg da også fundet et “skjult” billede med netop en svamp af denne art.

Se traileren ved at læse hele indlægget…

Teaser trailer til The Last of Us

Kilde Kotaku Australia

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s