Er du fan af brætspil og apokalyptisk nørd er der godt nyt fra firmaet Z-Man Games.

Faktisk er det ikke “nyt” som sådan men det er nyt her på bloggen. Z-man specialiserer sig i brætspil af de lidt sjovere slags, her snakker vi ikke Ludo eller andre gamle klassikere, men i stedet helt nye spil med spændende scenarier og flot grafik, både når der kommer til spillekort, brættet og brikkerne.

Det fedeste ved Z-Mans spil er de mange forskellige verdener de har skabt, der er alt lige fra fantasiverdener med drager og dæmoner til historiske slag og kriser der foregår i vores tid.

Der er tre spil som er relevante for denne blog. Det første er spillet “Pandemic” og dets udvidelse “Pandemic: On The Brink“, spillet er anderledes da det ikke handler om at bekæmpe hinanden men i stedet arbejde sammen om at undgå at en dræbende plage udrydder menneskeligheden. Vil man have lidt mere udfordring kan man købe udvidelsen der tilføjer flere sygdomme og giver en spiller mulighed for at være hemmelig terrorist!

Af andre nævneværdige spil med apokalyptiske kvaliteter kan b.la. nævnes “Earth Reborn” der er en strategisk spil der foregår 500 år ude i fremtiden. Spillet har rigtig mange udvidelses muligheder, og på den officielle hjemmeside kan du bl.a. finde mapmakers og nye scenarier. Og så er der spillet Neuroshima HEX der foregår i en post-apokalyptisk verden hvor maskiner og mennesker bekæmper hinanden med hære på en hexagont bræt (ligesom Settlers brætspillene).

Alle titlerne fra Z-Man Games virker rigtig spænende og at dømme ud fra de mange vidoer på Youtube er de også meget spillede. En anden fed feature på siden er at du kan downloade manualerne til alle spillene som PDF’er hvilket giver et godt overblik iver hver enkelt spil.

Reklamer