Er du filmnørd og går med en drøm om at få din første kortfilm vidst til en størrepublikum, blive udgivet og måske endda vinde en pris, så er Moviebattle noget for dig.

“Moviebattle er en konkurrence for genre-kortfilm, hvor både nye og garvede filmfolk kan være med. Konkurrencen har eksisteret i seks år, og har tidligere haft temaer som f.eks. ’Grindhouse’ og ’Post-Apocalypse’. Temaet for Moviebattle 2012 er ’Supernatural Horror’, altså gyserfilm med et eller flere overnaturlige elementer. Der frit spil til at blande med andre genrer – fx komedie, action, splatter, osv – men din film skal være inden for det overordnede tema.”

Deadline for deltagelsen i årets Moviebattle er 1. februar så hvis du ikke allerede er igang men gerne vil deltage så har du rimelig travlt. Den store dag med fremvisning og priser finder sted 18. april i Palads biografen i København, her vil alle de udvalgte film blive vidst og en vinder kåret. Efter arrangementet kan du også købe en speciel DVD samling fra Another World Entertainment (AWE) med alle de viste film.

Læs meget mere om arrangementet og kravene for at deltage på Moviebattle 2012 på Facebook. Du kan i øvrigt også læse min anmeldelse af DVD’en Wasteland Tales, der er AWE’s samling af Moviebattle deltagerne fra 2010  hvor temaet var Post-Apocalypse.

Reklamer