Den klassiske 70’er tv-serie Logan’s Run kommer nu endelig på DVD den 10. april 2012, desværre kun som region 1 indtil videre.

Serien foregår i en fjern fremtid hvor jorden er blevet lagt øde af atomkrig og ee overlevende bor i store lukkede bysamfund i det der virker som det perfekte samfund  indtil borgernes 30 års fødselsdag, den dato, lokkes de til et arrangement kaldet “karrusel”. De tror de kan blive fornyet i en ny form, men i stedet bliver de er elimineret.

Ikke alle accepterer dog denne propaganda og forsøger at flygte til områderne uden for byerne som de ellers har fået fortalt er ubeboelige. Logan er en “sandman”, det specielle gruppe af vagter der bruger deres tid på at fange dem som flygter, men da han møder den smukke Jessica begynder han selv at tvivle på dette “perfekte” samfund. Det bliver starten på en oprør og måske en helt ny fremtid for ikke kun parret, men alle mennesker på jorden.

Serien er inspireret af en film fra 1976, som igen er inspireret af en roman fra 1967. Derudover er filmen The Island (2009) stærkt inspireret af filmen, og en reel genindspilning skulle være planlagt for 2014 med Ryan Gosling i hovedrollen som Logan.

Episoder

1. Logan’s Run
2. The Collectors
3. Capture
4. The Innocent
5. Man Out of Time
6. Half Life
7. Crypt
8. Fear Factor
9. The Judas Ghost
10. Futurepast
11. Carousel
12. Night Visitors
13. Turnabout
14. Stargate

Kilde: DVD Snap Shot

Reklamer