Endnu en måned er overstået så er det blevet tid til endnu en opsamling af de få nyheder på Apokalyptisk – “Din guide til apokalyptisk fiktion” fra ferbuar.

Først en lille undskyldning for en meget sløv februar måed uden de daglige opdateringer som i mine læsere var vante til. Det skyldes en mindre omstrukturering i mit liv med flytning og nyt job, men i løbet af den næste uge skulle alt komme på plads i en ny lejlighed med fas internet igen – Så glæd jer til en marts hvor ugen apokalyptiske oplevelse vender tilbage, der vil kome et par anmeldelser og selvfølgelig massere af trailere og nyheder.

Bare en enkelt trailer et blevet til, og det er selvfølgelig den anden trailer til den længe ventede The Hunger Games film, jeg vil endelig lavet en anmeldelse af den første roman i The Walking Dead serien, som i øvrigt også vender tilbage på dansk tv i næste uge med slutningen af sæson to. Derudover er det blevet til et par film annonceringer og enkelt ny plakat til Resident Evil: Retribution.

Så tak for endnu en god måned, husk at fortælle dine venner og bekendte om “Apokalyptisk – Din guide til apokalyptisk fiktion”, vi ses i juni

/Jakob Lauridsen

    

Reklamer