Hvis du, ligesom mig selv, er helt vild med kortfilm har jeg et fantastisk link til dig i dag.

Kortfilmen er efter min mening en fantastisk fortælle form, kunstneren har typisk ikke meget mere end 15 min til at fortælle en historie der skal være lige så underholdende og dyb som en 2 timer lang spillefilm. Dette giver nogle udfordringer både for forfatterne, instruktøren og skuespillerne og når alle tre parter lever op til dette er der kun en part tilbage- nemlig dig som seer, det er nu oppe til dig at  modtage, forstå og forholde dig til filmen, og ofte tager denne process meget længer tid end de 15 minutter som du brugte på rent faktisk at se filmen.

Linket som jeg gerne vil dele med jer er www.shortoftheweek.com. På denne side er der samlet rigtig (rigtig) mange kortfilm, alle af højkvalitet og inden for alle tænkelige genrer. Som titlen antyder kommer der ugentligt en ny film på siden, så selvom DR genudsender Olsen Banden for gang nummer 5000 og TV3 har et 48 timer Paradise Hotel marathon, så kan du stadig tænde computeren og få kvalitets underholdning der ikke bare er gratis, men også får dig til at tænke over hvor flot og anderledes film faktisk kan være.

“SHORT OF THE WEEK HAS BEEN SERVING UP EPIC BITE-SIZED FILMS TO OVER 1 MILLION FILMMAKERS AND FANS SINCE 2007. WE SEEK TO DISCOVER AND PROMOTE THE GREATEST AND MOST INNOVATIVE STORYTELLERS FROM AROUND THE WORLD.” – Short of the Week

Reklamer