Man skal nok være en lidt ældre gaming nørd for at huske det originale post-apokalyptiske RPG spil Wasteland til Apple II computeren (og senere Commodore 64 og IBM). Men spillet , der er fra 1988, er et af de mest klassiske rpg spil indenfor den netop denne genre, og det er da også blevet nævnt flere gange som en forløber til de meget populære spil i Fallout serien.

Og nu er der godt nyt for fans af denne klassiker. Spilskaberen Brian Fargo der står bag Interplay Productions (By Gamers, For Gamers) har nemlig annonceret at de gennem et Kickstarter projekt vil forsøge at lave Wasteland 2.  Spillet vil blive lavet med udgangspunkt i det originale spils fans, og deres ønsker til en opfølger.

Målet med Kickstarter projektet var at samle minimum $900.000, og med over $925.000 allerede indsamlet på lidt over to dage, og over en måned endnu til samle ind, er der noget der tyder på at dette projekt nok skal komme godt fra start.

Skulle du have lyst til blive en del af projektet og få et par ekstra goder med i købet kan du donere på “Wasteland 2 by inXile entertainment — Kickstarter“.

Reklamer