Der var en jo en del fans der var så heldige allerede at få lov til at se The Hunger Games filmen i går aftes, og hvis du ikke var blandt de indviede kan vi her bringe er kort førstehåndstryk af filmen takket være vores gæste anmelder Mette B.

“Hunger Games-filmen er e film som både fans af bøgerne og filmfans vil kunne lide. Folk, som ikke har læst bogen, vil blive fanget af det fantastiske univers Gary Ross har skabt med Capitol og den gribende historie, og fans vil kunne glæde sig over, at der ikke er så mange ændringer fra bogen, men til gengæld en del interessante nye tilføjelser, som tilfører bogen nogle nye vinkler.

Filmen har et fantastisk cast i form af Jennifer Lawrence som Katniss og Josh Hutcherson som Peeta, som begge to gør det meget godt, men alligevel Stanley Tucci, Woody Harrelson, Elizabeth Banks og Wesley Bent billedet – især Tucci er fænomenal! Volden i filmen er i forhold til bogen meget nedtonet, dog uden at den mister den kaotiske stemning under selve spillet.

Overordnet en spændende, gribende og rørende film, som er en interessant tilføjelse til dystopi- og science fiction-genren.”

Tak til Mette for dette indblik, og husk at vi altid er glade for at modtage nyheder, anmeldelser og indtryk fra vores læsere.

Reklamer