Første indtryk af The Hunger Games

Posted: 22. marts 2012 by Jakob, Apokalyptisk in Krig, Post-apokalyptisk
Tags: , , , ,

Der var en jo en del fans der var så heldige allerede at få lov til at se The Hunger Games filmen i går aftes, og hvis du ikke var blandt de indviede kan vi her bringe er kort førstehåndstryk af filmen takket være vores gæste anmelder Mette B.

“Hunger Games-filmen er e film som både fans af bøgerne og filmfans vil kunne lide. Folk, som ikke har læst bogen, vil blive fanget af det fantastiske univers Gary Ross har skabt med Capitol og den gribende historie, og fans vil kunne glæde sig over, at der ikke er så mange ændringer fra bogen, men til gengæld en del interessante nye tilføjelser, som tilfører bogen nogle nye vinkler.

Filmen har et fantastisk cast i form af Jennifer Lawrence som Katniss og Josh Hutcherson som Peeta, som begge to gør det meget godt, men alligevel Stanley Tucci, Woody Harrelson, Elizabeth Banks og Wesley Bent billedet – især Tucci er fænomenal! Volden i filmen er i forhold til bogen meget nedtonet, dog uden at den mister den kaotiske stemning under selve spillet.

Overordnet en spændende, gribende og rørende film, som er en interessant tilføjelse til dystopi- og science fiction-genren.”

Tak til Mette for dette indblik, og husk at vi altid er glade for at modtage nyheder, anmeldelser og indtryk fra vores læsere.

Advertisements
Kommentarer
  1. bjarkefk siger:

    …right on, har anmeldt filmen på min blog – var ikke vildt begejstret: http://blog.mtv.dk/movies/2012/03/22/der-er-ikke-nok-bid-i-%E2%80%99the-hunger-games%E2%80%99/

    • Efter at have læst din anmeldelse kan jeg godt se at dig og Mette bestemt ikke er enige. eg ha som sagt ikke selv set filmen endnu, men vil så snart den er set komme med en regulær anmeldelse her på siden.

  2. bjarkefk siger:

    …hehe – well, den er jo overvejende blevet positivt modtaget, hvilket jeg godt kan forstå. Men jeg synes ikke, at den gik nok til sine karakterer og de ellers spændende problematikker, der er til stede i historien, hvilket desværre efterlod en lidt slap filmoplevelse i sidste ende. Men nej, det er altså ikke en stinker som sådan 🙂

  3. Den var virkelig fed! Har netop set den nu i biografen. Den lever ikke helt op til bøgerne, men som film gør den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s