Har man gjort sin forarbejde inden apokalypsen burde man have styr på at noget af det vigtigste er at komme væk fra storbyerne og finde sit eget lille sted hvor man kan genopbygge, se bare (hele) sæson to af The Walking Dead, The Zombie Survival Guide og mange andre værker hvor dette bliver nævnt.

Men når man nu alligevel skal finde sig et lille landsted hvor man kan have en ko eller to, bygge et hegn der kan holde zombierne ude og håbe på det bedste, hvorfor så ikke lave et lille samfund? Svaret er nu fundet i Sverige, her er der nemlig en hel landsby til salg, og den er faktisk ikke så dyr igen. For lige under 3 millioner kr. får du tre store huse med møblering, en masse lader, stalde og andet godt som du har brug for efter apokalypsen. Nu mangler du bare et par venner til flytte ind sammen med dig.

“Smålandsbyen Sulegång består af 3 store toetagers stuehuse, et mindre torp, en gammel smedie, 5 lader, stalde, loer, kornmagasiner m.v. Husene er indvendigt ført tilbage til den oprindelige stil og er møblerede med antikke møbler, svarende til husenes alder. Byen ligger lige ned til en dejlig ugenert sø med en kyststrækning på ca. 500 meter. Med byen følger skov- og engarealer på næsten syv hektar med gode muligheder for småvildtjagt. Byen er netop nu til salg. Prisen er sat til 2,9 mill. DKK.”

Køb din landsby her! By i Sverige til salg – Smålandsbyen ved Oscarshamn.

The Zombie proof house!

Reklamer