Som mange af jer nok havde gættet var gårsdages nyhed om Night of The Livin dead og George Romero en aprilsnar. Selvfølgelig er det Romero som har instrueret filmen og de klassiske efterfølgere.

“Skikken at narre april stammer ifølge en teori fra, at man i Frankrig i 1582 indførte den kalenderreform, som afløste den julianske kalender. Man havde dog allerede 1564 med pavens velsignelse ved lov flyttet årets officielle starttidspunkt fra påske til2. januar. Hvor nytåret således tidligere lå ved påsken – i slutningen af marts eller begyndelsen af april – kunne man narre folk ved at ønske dem godt nytår 1. april. Nogle af de franske borgere kunne ikke forliges med den nye verdensorden og holdt hårdnakket fast ved det gamle system.” – Wikipedia

Det var i øvrigt ikke kun her på Apokalyptisk vi legede lidt med denne dag, på Skræk og Rædsel kunne de fortælle at The Walking Dead nu skulle laves som storslået is-show, Politiken kunne fortælle om en ny smartphone app der kunne aflytte andres samtaler, Disney skulle være blevet ny hovedinvestor i Fristaden Christiania, og BMW skulle have opfunet en ny teknologi der kan få bilen til at være din personlige løbetræner.

Reklamer