Det er ikke så tit vi anmelder spil herinde på Apokalyptisk men denne gang er jeg alligevel faldet over et spil som jeg synes i skulle høre lidt om.

Det drejer sig om spillet Deadly 30 fra indie spiludvikleren Ignatus Zuk (Iggy Zuk). Det er ikke et spil med fantastik 3D grafik, en kompliceret historie eller nyskabende spil-elementer, det minder faktisk mest om et lille flash-spil.

Historien i Deadly 30 er rimelig lige frem. Du er en marinesoldat der er fanget bag fjendens linjer, alt du har med dig er din trofaste maskinpistol og dine ingeniørevner. Du finder en forladt bygning der kan bruges som hjemmebase og det er ikke et sekund for tidligt! Om natten begynder det nemlig at vælte frem med zombier og andre uddøde væsner der ikke har noget bedre at tage sig til end at forsøge at flå dig i tusind stykker. Du skal nu kæmpe imod disse monstre hver nat og forsøge overleve i 30 døgn inden du kan blive hentet hjem.

Spillet er simpelt og nemt at gå til, du bevæger dig med tastaturet og skyder med musen, fra din hjemmebase kan du købe nye våben og opgradere selve basen med skrot-metal du finder rundt i den lille verden. Senere i spillet finder du andre overlevende der kan hjælpe dig med at overleve.

Grafikken er nuttet og tegneserie-agtig men paser faktisk fint til spillestilen. Man bliver aldrig rigtig bange, men sveden pibler da frem på panden når der lige pludselig er horder af zombier at kæmpe imod. På lydsiden er der ikke noget at råbe hurra for, på trods af fint baggrundsmusik og massere af zombie-grynt og skyde-lyde virker den kedelig og kunne godt være bedre udført.

Deadly 30 er et sjovt lille spil og til den lave pris af $5 USD (ca. 28 kr.) er det en god gang billig underholdning. Selvom det hverken er vild grafik eller en historie der fanger, kan man alligevel sagtens spille det igennem flere gange, og der går hurtigt et par timer hvor man bliver ved med at ige til sig selv “bare lige en runde mere…”

Sjovt lille spil der formår at underholde på trods manglen på super grafik og en fangende historie

Titet: Deadly 30
Udvikler: Ignatus Zuk, HeadupGames
Pris: $5 USD / 28 kr.
Købes online på www.deadly30.com

Reklamer