Den komplette The Twilight Zone samling er på vej!

Posted: 4. april 2012 by Jakob, Apokalyptisk in Andre genrer
Tags: , , ,

Er man stor fan af The Twilight Zone, hvor det første afsnit jo faktisk er apokalyptisk af karakter, har man nok allerede en del dvd og/eller vhs-bånd med de mange afsnit som blev produceret i den fem sæsoner lange serie.

Men har man ikke fået nok er der godt nyt på vej, selvom det måske kun er til de allermest hardcore fans. Til 5. juni udkommer serien nemlig som en komplet samling på blu-ray med titlen “The Twilight Zone: The Complete Series”. Samlingen indeholder alle 156 afsnit plus masser af bonus indhold og alt sammen er i en ny digitalt re-mastered version. Det skulle være ikke mindre end 76 timers “gyselig” underholdning med stjerner som William Shatner, Robert Redford, Mickey Rooney, Burt Reynolds, Lee Marvin, den netop afdøde Warren Stevens og mange flere.

Man skal dog ikke være bange for at åbne pengepungen hvis man vil have fat i denne samling, da den forventede salgspris bliver ikke mindre end $399,98 USD (ca. 2230 kr.!). Vil man spare lidt kan man dog købe en enkelt blu-ray med de 19. bedste episoder til $34,98 USD (195 kr.) i stedet.

Kilde Dread Central

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s