Nu har vi i Danmark endelig fået set sæson to færdig, og derfor er det på tide at løfte låget en smule og kigge ind og kigge ind i fremtiden og se hvad sæson tre kan byde på.

Selvom sæson to på mange måneder var lidt langsom og langtrukken, må man sige at der kom fart over feltet i de sidste par afsnit. Det tyder på en rigtig god sæson tre, som vi skulle kunne forvente at se i slutningen af 2012.

ADVARSEL, dette indlæg kommer til at indeholder spoilers, så hvis du ikke har set sæson to færdig endnu bør du ikke læse videre!

Hvornår kommer den?

Sæson tre får premiere til oktober (2012) i USA, og det bliver igen på tv-kanalen AMC. Der er endnu ikke noget nyt om denne sæson vil blive vidst i Danmark, men vi kan kun håbe at DR igen tager fat i serien og viser den på enten DR Mama eller DR HD, jeg tror vi kan forvente en dansk tv-premiere i slutningen af december eller starten af januar 2013.

Hvem er med?

Der var en en del af seriens personligheder der røg i svinget i de sidste par afsnit af sæson to (Shane og Dale) men samtidig fik vi i slutningen en helt nu karakter at se!

Det efterlader gruppen som nu består af familien Rick, Lori og Carl Grimes, rednecken Daryl Dixon, kvinden Carol, Theodore, Glen og Andrea. Fra “farmer”-familien Greene er Hershel, Mary og Beth stadig i live og sammen med gruppen. Det forventes at alle disse karakterer vender tilbage i sæson tre.

Der udoverstørder vi på en række nye mennesker hvor to indtil videre er kendte. Den første bliver helt sikker kvinden Michonne, der er en rimelig hårdkogt tøs, hun skal spilles af Danai Gurira og det bliver spændende at se hvad hun kan byde på. Vi kommer også til møde en rimelig ond mand med navnet The Governor, han skal spilles af David Morrissey og hvis han bliver lige så ond og grusom som han bliver beskrevet i tegneserien har vi bestemt noget at se frem til. Desuden vender Daryls bror Merle tilbage til serien, det er dog uvist hvilken rolle han kommer til at spille i historien.

Hvor foregår den?

Sæson tre kommer til at foregår i et gammelt fængsel der har navnet “The Prison” (siger lidt sig selv). Kender man tegneserien er dette et rigtig vigtigt sted for historiens udvikling og det bliver spændende at se hvor tæt tv-serien vil ligge sig op af den oprindelige historie.

Det faktum at The Governor vil være med i sæson tre kunne også tyde på at vi får byen Woodbury at se men indet er endnu afsløret fra tv-selvskabets side.

Det er alt som vi ved om den kommende sæson tre lige nu, men der skulle være massere af spændende nyheder på vej i løbet af de næste par måneder.

Kilder Screen Rant, TWD Wikia

Reklamer