Den klassiske post-apokalyptiske sci-fi roman The Day of the Triffids, der allerede er blevet dramatiseret en del gange, bliver nu endnu en gang gen-indspillet – denne gang som spillefilm.

Romanen fra 1951 handler om en muteret plante der langsomt men sikkert overtager hele planeten og skaber et post-apokalyptisk helvede for de få overlevende og der skrevet af forfatteren, med det utrolig lange navn, John Wyndham Parkes Lucas Beynon Harris (selvom han nu går under navnet John Wyndham). Romanen blev første gang genindspillet og 1957 som radio-drama og så igen i 1968. I 1962 kom den første spillefilm, og i 1981 og 2009 blev det til to tv-serier.

Men det var åbenbart ikke nok med fem genindspilninger af denne klassiker fordi nu skal Sam Raimi (Spiderman 3, Xena, Evil Dead), ifølge rygterne, stå bag kameraet på endnu en genindspilning, denne gang som en hollywood blockbuster. Om denne film kommer til at være en ny version af historien eller om den vil følge den klassikeren er endnu uvist. Ifølge andre rygter skulle denne version endda være i 3D (ligesom stort set alle film for tiden!)

Kilde Quiet Earth

Reklamer