Personligt elsker jeg film der er opdelt i forskellige historier, og når alle historierne så samtidig er apokalyptiske kan man vel ikke sige nej.

Den koreanske Doomsday Book er netop sådan en film. Den er lavet af de tre talentfulde unge instruktører Kim Jee-Woon (I Saw the Devil) og Lim Pil-Sung (Hansel & Gretel) og  Han Jae-rim og filmen skulle komme til at indeholde tre historier/kapitler hver med deres egen apokalyptiske vision.

De tre kapitler er; “Heaven’s Creation” (af Kim Ji-woon) en historie om en robot der får sin egen bevisthed med apokalyptiske følger, “The New Generation” (af Lim Pil-seong) som handler om en dreng der bliver en zombie, men historien er fortalt fra hans synsvinkel. Sidste kapitel er “The Christmas Gift (af Han Jae-rim) og dette skulle være en musical der følger en kvinde og hendes forsøg på at overleve efter at have set verdens ende.

Sproget er koreansk men der findes heldigvis en trailer med engelske undertekster. Filmen ser rigtig spændende ud og du kan se flere billeder på på filmens egen hjemmeside (hvis du kan koreansk altså!)

Trailer til Doomsday Book (engelsk)

Reklamer