Det virker nærmest som en ond joke når man læser udgivelsesdatoen på den næste roman basseret på The Walking Dead universet. Ikke nok medt vi skal vente efteråret før vi igen får Rick og Co. at se på tv-skærmen, så kan man nu også forudbestille den næste roman basseret på den døde verden skabt af Robert Kirkman, men også denne må vi vente hele skes måneder på.

The Walking Dead: The Road To Woodbury er ligesom den første bog i serien, Rise of the Governor, skrevet af Jay Bonansinga og vil give os et bedre indblik i den verden som historierne foregår i. Road to Woodbury vil være en direkte forlængelse af den første bog og det anbefales derfor at man læser denne først.

Bogen vil følge The Governor fra hans “fødsel” til den reele leder af byen Woodbury. Hvis man vil have en et bedre indblik i hvor 3. sæson af tv-serien kommer til at foregår vil denne bog sikkert også kunne hjælpe, da alt lige nu tyder på at netop Woodbury vil spille en stor rolle i de fremtidige afsnit af tv-serien.

The Walking Dead: The Road To Woodbury kan allerede nu foudbestiles på Amazon.com og udkommer officielt 16. oktober 2012 både som en e-bog og i en almindelig papir udgave.