Robert Kirkman fortæller om sæson 3 af The Walking Dead

Posted: 9. maj 2012 by Jakob, Apokalyptisk in Post-apokalyptisk, TV-serie, Zombier
Tags: , , ,

Det burde ikke komme som overraskelse at optagelserne til den tredje sæson af The Walking Dead allerede nu er godt på vej. I den forbindelse af AMC haft en snak med Robert Kirkman om hvordan serien kommer til at udfolde sig og om de udfordringer gruppen får i den næste sæson.

Vi ved allerede nu at serien kommer til at foregå (eller i det mindste starte) i et forladt fængsel med navnet The Prison, Kirkman afslører at stedet de har fundet til disse scener er helt fantastisk og vi kan forvente os rigtig mange visuelt flotte scener. Desuden ved vi også at de to nye hovedpersoner i serien bliver Michonne (Danai Gurira) og The Governor (David Morrissey) og disse to personer skulle være perfekte til rollerne. Danai er lige nu igang med at øve sig i sværdkamp, hvilket er Michonnes specielle færdighed, og selvom David endnu ikke har være på sættet i rollen som The Governor mener Kirkman at han bliver helt fantastisk når han først kommer i gang.

Der udover er der ikke meget nyt i dette interview, men det lader til at de vil forsøge at følge historien fra tegneserien rimelig meget og vi får helt sikkert en masse grufulde ting at se når The Governor bliver indvolvert i løjerne!

Læs hele interviewet her (via AMC)

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s