Sidste år skrev jeg om det danske live-rollespils scenarie Efter Solen om løb af stablen sidste sommer omkring Svendborg på Sydfyn. Nu vender teamet tilbage med en opfølger på dette scenarie og det har fået navnet Efter Solen 2 – Mutanternes Skæbne.

Efter Solen 2 er et såkaldt live-rollespil, hvilket vil sige at det forventes at alle deltage lever sig ind i scenariet med liv og sjæl, både når det kommer til udstyr og udklædning men bestemt også når det kommer til opførsel og tankemåde

Flere hundrede år efter at Fønix rejste sig fra asken af den gamle verden, er en verden blevet skabt. Mutantklaner har slået sig ned i byen, teknologien har nået nye holder og et retssamfund er blevet bygget op på den hellige Fønixkirke men alligevel er der noget der gør folk urolige i skoven og hvad er der egentlig i de sammenstyrtede ruiner under byen?

Efter Solen 2 har allerede mange deltagere men kunne rigtig godt bruge flere, det løber a stablen 11.-14. juli 2012 og der er kun 9 dage tilbage af tilmeldingsfristen. Så hvis du har mod på at opleve et “ægte” post-apolyptisk verden på skynd dig ind og læse mere på hjemmesiden for Efter solen 2.

Prolog til scenariet

Byen har fungeret godt de sidste 50 år. Der er demokrati, lov og orden. Skoler, aviser, kirker etc… Broderskabet blev besejret for ca. 60 år siden af jeres forældre og jaget bort fra byen. Enkelte er blevet tilbage og er blevet en del af byen. Desuden er der for 10 år siden blevet skabt en alliance mellem jer og mutanterne der levede i skoven. Nogle af dem har valgt at flytte ind i byen og leve som menneskeene, så godt de nu kan.

Byen er i blomstring, og bare gennem de sidste 5 år er teknologien nået nye højder, i form af rensningsanlæg, solceller og anden form for vedvarende energi. Byen har nu en folkevalgt leder, religiøse og politiske repræsentanter, et retssystem og flere skriftlærde, der dagligt nedfælder historiens gang og studerer menneskets fortid. En skole er for nyligt blevet oprettet, hvor der både undervises i at læse og skrive men også i mutanternes sprog, religion, demokrati og almen overlevelse i samfundet.

Reklamer