Hjælp med at skabe dansk viden om The Walking Dead

Posted: 25. maj 2012 by Jakob, Apokalyptisk in Post-apokalyptisk, Zombier
Tags: , , , ,

Hvis man som mig bruger rigtig meget tid på at følge med i de nyeste opdateringer omkring The Walking Dead universet, er man med stor sandsynlighed stødt på den fantastiske wiki-side “Walking Dead Wiki“. Siden er opbygget ligesom en hver anden wiki, dvs. at alle til tilføje og/eller redigere siderne, og alle sidder er sammenflettet så man nemt kan få et overblik over hvordan det hele hænger sammen.

En af de ting der gør Walking Dead Wiki rigtig god er at den ikke kun beskæftiger sig med tv-serien men også giver et overblik over bøgerne, tegneserien, web-episoderne og computerspillet, og det hele på en flot grafisk måde som  passer rigtig godt ind i seriens stil.

Og nu kan du hjælpe med at oversætte alt den information der findes på siden til vores danske modersmål. Undersiden http://da.walkingdead.wikia.com er nemlig nu blevet oprettet, og på trods af at den indtil videre kun indeholder 37 sider er det en god start på et dansk The Walking Dead “leksikon”. Så hvad venter du på, skynd dig ind på siden og hjælp med at styrke vores viden om de levede døde.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s