Nu skulle det være sikkert at teenagernes favorit post-apokalyptiske film The Hunger Games kommer på DVD og Blu-ray (og digital download) i sensommeren, nærmere bestemt den 18. august 2012. Mange havde forventet en juli udgivelse, men taget i betragntning at filmen faktisk stadig kan ses i nogle af landets biografer giver det god mening at udskyde udgivelsen en smule.

Jeg har fået fået bekræftet Nordisk Film at udgivelsesdatoen i Danmark også bliver 18. august og ikke tidligere som nogle online-butikker skriver på deres sider.

Udgivelsen kommer selvfølgelig til at rumme en masse ekstramateriale, og hvis den Skandinaviske udgivelser bliver ligesom den amerikanske kan vi forvente hele tre timers ekstra godter. Der skulle bl.a. være en dokumentar kaldet  “The World Is Watching: Making of The Hunger Games”, interview med instruktør Gry Ross og en sammenligning af bogen og filmen.

I forbindelse med annonceringen af udgivelsen er der også kommet en lille ny trailer samt selvfølgelig billeder af coveret til både dvd og blu-ray.

Kilde The Hunger Games – Danmark, Yahoo

Blu-ray/DVD trailer til The Hunger Games