Til juni kan både amerikanerne og vores engelske “naboer” muntre sig med dvd udgivelsen af den canadiske post-apokalyptiske film The Collapsed, men indtil videre ser det desværre sikke ud til at vi danskere får lov at hive den ned fra hylderne.

Men står det til teamet bag filmen skalder laves om på det, ifølge dem selv vil de nemlig meget gerne have en udgivelse i Skandinavien og er pt. i fuld gang med at arbejde på det, måske det va noget or Another World Entertainment eller Cinematic Vision?

The Collapsed har kørt over festivaler i hele verden og har fået massere af ros fra anmelderne så vi kan kun håbe at vi endelige kan få lov til at se den her hjemme.

I kølvandet på verdens ende, forsøger en desperat familie på fire at overleve. Deres mål: at undslippe byen og rejse til landdistrikterne, de engang kaldte hjem.

Den konstante trussel om en vold og død tvinger dem til at holde sig så langt væk fra civilisationen som muligt så de tager til skovene, men snart opdager de at den fare, som forsøgte at komme væk fra kan være den mindste af deres bekymringer.

Reklamer