The Walking Dead sæson tre vender tilbage på DR Mama!

Posted: 29. maj 2012 by Jakob, Apokalyptisk in Post-apokalyptisk, TV-serie, Zombier
Tags: , , , , ,

Efter at have kontaktet Danmarks Radio for at få lidt mere information om The Walking Dead, kan jeg nu bringe en rigtig dejlig nyhed!

De bekræfter nemlig at det er deres intentioner at bringe The Walking Dead sæson 3 til os danskere, og det bliver måske endda allerede i slutningen af 2012 eller i starten af 2013.

Sæson tre forventes, ligesom de  to første sæsoner, at blive sendt på DR MAMA! og det betyder samtidig at vi ville kunne se afsnittene online i en kort periode efter de er blevet sendt i TV.

 

Advertisements
Kommentarer
  1. Benjamin Krüger siger:

    Jeg så serien på DR HD. Men den kanal dør snart har jeg hørt? Hvilken kanal kommer sæson 3 så på? Og er der kommet en mere præcis dato? The walking dead er en fed serie der skal ses. 😉

  2. Det er et godt spørgsmål som vi desværre ikke kan svare på. Jeg har endnu en gang bedt DR uddybe deres svar om give os noget mere information, og så snart der er nyt kan i finde et her på siden!

  3. Frank Jacobsen siger:

    Se lige dette reklame indslag, se ud som om at der kommer walking dead på den ny tv kanal DR3 der afløser DR HD 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=L6nVjIsYDik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s