Justin Timberlake og/eller Robert Pattinson i den næste Hunger Games film?

Posted: 30. maj 2012 by Jakob, Apokalyptisk in Film, Krig, Post-apokalyptisk
Tags: , , , , , ,

Efter den enorme succes som den første film i The Hunger Games fik efter den løb over biograflærederne i marts er der allerede nu mange rygter om hvem der kommet til at spille med i den næste film i franchisen.

Og hvis man skal tro på to af de nyeste rygter bliver det en film der passer rigtig godt til de mange Twillight fans der snart kommer til at savne nogle unge mænd på den store skærm. Der går nemlig rygter om at  både Justin Timberlake og Robert Pattinson vil være få foller i opfølgeren der får navnet Catching Fire og dermed vil komme til at spille overfor den smukke  Jennifer Lawrence.

Både Timberlake og Pattinson skulle være i spil til rollen som Finnick Odair, en mandlig overlever fra Distrikt 4 som vandt det 65. Døddspil blot i en alder af 14 år. Ifølge Pattinson selv er der dog ikke noget hold i rygterne om at han skulle være en del af den kommende film.

Kilde The Hunger Games Danmark

Advertisements
Kommentarer
  1. Hej Jakob

    Ja det bliver spændende hvem rollen vil gå til, men det er vist blevet bekræftet at Robert Pattinson ikke kommer til, at spille med i Catching Fire.

    Det et utrolig god stil af dig, at skrive kilden på samt link!

    • Selvfølgelig kommer der altid kilder på. Jeg mener at alle film/horror/bog-blogs i Danmark er et community og vi bør støtte hinanden så meget vi kan. Desuden er det god journalistisks stil at gøre (noget som Ekstra Bladet godt kunne lære noget af)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s