En gang i mellem er det faktisk meget dejligt at se en post-apokalyptisk film der ikke er fuld af død og ødelæggelse, fordi selv i en verden hvor alting er gået i hundene er der stadig forhold mellem mennesker og livsbekræftende historier at fortælle.

Filmen Skyborn, der lige nu bliver vistil festivaler rundt i verden, ligner lige netop sådan en film. Den handler om en far og søn der lever i et tågefyldt post-apokalyptisk landskab. Den ældre fader er overbevist om at hvis de bare kan komme op over tågen venter der en bedre og renere fremtid for den begge to, men at bygge en maskine der kan flyve er ikke lige så nemt som det lyder, og sønnen Blue er sikke på deres forsøg er det hele værd…

Filmen er lige nu en kortfilm lavet af en række studerende men der er planer om at udarbejde filmens historie til en fuld-længde feature film i fremtiden.

Læs mere om filmen på Skyborns hjemmeside.

Trailer til Skyborn

Stranded in a foggy post apocalyptic wasteland, a father GIDEON and his son BLUE build a flying machine to see above the clouds.
But Blue has lost faith in his father’s crackpot dream; their flying attempts are becoming too dangerous and he is sure there is nothing but cloud in the sky.
So Blue hatches a plan to keep his father on the ground…

Kilde Quietearth

Reklamer