Jeg har ikke helt fået fulgt på nyhederne når det kommer til den kommende Resident Evil film, Resident Evil: Retribution så her kommer lidt af et opsamlings-indlæg fra de sidste par uger.

Resident Evil: Retribution er den femte film i franchinsen, og hvis de ikke laver noget der er bedre end den sidste film (Resident Evil: After Life), kunne det nok godt gå hen og blive den sidste selvom instruktør Paul W.S. Anderson godt nok allerede har udtalt at en sjette film er på vej hvis Retribution gør det godt.

I denne lille opsamling har jeg fire ting jeg gerne vil fortælle om, det første er en ny lidt længere trailer til filmen og overraskende nok ser det faktisk ud til at det hele ikke bliver aktion men vi får lidt baggrunds historie med denne gang (se traileren ved at læse hele indlægget). Den andet er en ny poster, der på trods af at den er på spansk stadig er rimelig cool, det tredje er en række nye billeder (tre af slagens) som ikke viser meget men alligevel har en enkelt post-apokalyptisk shot med.

Den fjerde ting er næsten det bedste synes jeg. Selskabet bag filmen har nemlig startet en super sej reklamekampagne for at gøre opmærksom på det. De hele startede med denne hjemmeside der fungerer som en rekruteringportal for Umbrella Corporation, siden er flot og virker faktisk ganske ægte men en gang i mellem bliver “signalet” forstyret og en grynet video af Alice der advarer dig mod Umbrella dukker op. Denne hjemmeside er siden blevet fulgt op af en reel tur rundt i bl.a. Spanien med rekrutterings-lastbiler fra Umbrella der inviterer dig til en guidet tur rundt på din fremtidige arbejdsplads, en tur der dog har et par skjulte overraskelser (se to videoer om lastbilerne ved at læse hele indlægget). Det ser desværre ikke ud til at vi får besøg af en lastbil i Danmark, men skulle du have lyst kan du smutte il Polen i 8. eller 10. juni hvor der vil være mulighed for at høre mere om mulighederne for at blive “ansat”.

Det lader til at filmselskaberne nu tager endnu sejere metoder i brug for at få folk i biografen (se bl.a. reklamen for Prometheus i Paris’ metro) og vi kan kun håbe vi snart ser noget lignende i Danmark.

Se Resident Evil: Retribution i de danske biografer 13. september 2012.

Ny trailer til Resident Evil: Retribution

 

Umbrealla Corporation Recruitment Van

Her kan du se en video af hvordan det rent faktisk er at besøge en af disse biler

 

Nye billeder fra filmen og ny plakat

Reklamer