Vi har flere gange rapporteret omkring den kommende opfølger til 2011 successen Abernes Planet: Oprindelsen men indtil videre har der ikke været en release dato til filmen, der i øvrigt har fået titlen Dawn of the Planet of the Apes men ser det ud til at der endelig er kommet en på plads. Hvis man, lige som mig, havde håbet at vi måske allerede næste sommer kunne gense Ceasar og hans behårede venner bliver man nok skuffet, den dato som nu er blevet fastsat er nemlig ikke før 23. maj 2014!

Filmen der kommer til at følge historien efter den første film får desuden et lidt anderledes tvist. Ikke nok med at der nu er intelligente aber der render rundt i gaderne, samtidig er der en udbrud af en ny virus der får samfundet som vi kender til der til at kollapse (fordi super-intelligente dræber aber var åbenbart bare ikke nok?).

“[Dawn of the Planet of the Apes]…continues the story set forth in last year’s critical and commercial hit movie featuring simians that are given human intelligence and subsequently break out of their facility. At the same time, a virus breaks out that causes the collapse of human society. The new project is taking the story to the next level, with the apes on the path to emerge as society’s new rulers.

Kilder Daily Dead og Dread Central

Reklamer