En ny undersøgelse lavet på verdensplan fastslår at 15%, eller en ud af sy, tror at jorden vil gå under i deres levetid. En ud af ti tror at noget stort kommer til at ske 21. december 2012.

Der har de sidste par år været rigtig meget snak om Mayernes mystiske kalender der slutter 21. december 2012, og alt denne omtale har højest sandsynligt været med til at påvirke folk overbevisning om at denne dato er specielt faretruende, men det overrasker mig alligevel at hele 10% tror på denne dag som noget vi skal frygte.

Grundene til at jorden går under svinger fra politiske konflikter, til aliens og naturkatastrofer, en del tror selvfølgelig også på at det vil være guds vrede der udsletter os. Undersøgelsen er foretaget i det meste af verden og selvom de fleste lande ligger meget tæt på det globale gennemsnit er der dog enkelte nationer der er mere bange end andre, specielt Rusland og Polen skulle være mere overbeviste om jordens undergang end resten af os. Landet hvor de slapper mest af er Storbritannien, om det har noget at gøre med deres enorme forbrug af afslappende te melder historien dog ikke.

Kilde Edmonton Sun og Reuters

Reklamer