En ud af syv tror vores verden vil gå under

Posted: 30. juni 2012 by Jakob, Apokalyptisk in Apokalyptisk, Info
Tags: , , , , ,

En ny undersøgelse lavet på verdensplan fastslår at 15%, eller en ud af sy, tror at jorden vil gå under i deres levetid. En ud af ti tror at noget stort kommer til at ske 21. december 2012.

Der har de sidste par år været rigtig meget snak om Mayernes mystiske kalender der slutter 21. december 2012, og alt denne omtale har højest sandsynligt været med til at påvirke folk overbevisning om at denne dato er specielt faretruende, men det overrasker mig alligevel at hele 10% tror på denne dag som noget vi skal frygte.

Grundene til at jorden går under svinger fra politiske konflikter, til aliens og naturkatastrofer, en del tror selvfølgelig også på at det vil være guds vrede der udsletter os. Undersøgelsen er foretaget i det meste af verden og selvom de fleste lande ligger meget tæt på det globale gennemsnit er der dog enkelte nationer der er mere bange end andre, specielt Rusland og Polen skulle være mere overbeviste om jordens undergang end resten af os. Landet hvor de slapper mest af er Storbritannien, om det har noget at gøre med deres enorme forbrug af afslappende te melder historien dog ikke.

Kilde Edmonton Sun og Reuters

Advertisements
Kommentarer
 1. lotte kjær hansen siger:

  hej jeg ville høre om man skal være bange for at den går under den 21 2012 ?

  hilsen lotte

  • Hej Lotte. Det er et godt spørgsmål og der er ikke noget enkelt svar på det.

   Hele myten omkring verdens undergang på netop denne dato, stammer fra Maya Indianernes kalender der blevet lavet for over 5000 år siden, og er senere blevet “hypet” af Internettet og flere Hollywood film. I denne kalender er den sidste dag 21. december 2012, og da flere ting i kalenderen har været rigtigt forudsagt, tror nogle mennesker at Maya indianerne også har forudsagt at jorden går under. Der er dog bred enighed blandt forskere om at dette ikke er tilfældet, kalenderen starter simpelthen bare forfra. Derudover er der ingen (kendte) farer der kan udslette jorden indenfor den næste måned.

   Søg selv lidt rundt på vores blog og internettet generelt hvis du vil have mere information, ellers skriver du bare her igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s