Endnu en måned er overstået så er det blevet tid til endnu en opsamling af de bedste nyheder på Apokalyptisk – “Din guide til apokalyptisk fiktion” denne gang fra juni. Den sidste uge har været lidt sløv med opdateringer, men derfor skal i da ikke snydes for denne opdatering.

På trods af en lidt stille måne er det blevet til to gode trailere, den første var den den rørende Skyborn der dog endnu ikke har fundet midlerne til at lave en hel film endnu, mens den anden var den første officielle aktionfyldte trailer til Dredd.

Vi fik også en række gratis zombie-godter i form af hæftet Fansplatmagoria og første afsnit af webserien Tears, desuden udkom den officielle kortfim til Metro: Last Light – Enter the Metro, som klart kan anbefales!

Det blev dog desværre kun til en enkelt anmeldelse i denne måned, og det var af pandemi dramaet Contagion. (Udover Martins anmeldelse af den allerede nævnte Fansplatmagoria).

Sidst men ikke mindst skal jeg huske at nævne at Apokalyptisk nu har rundet 500 nyheder og har flere besøgende end nogensinde før!

Så tak for endnu en god måned, husk at fortælle dine venner og bekendte om “Apokalyptisk – Din guide til apokalyptisk fiktion”, vi ses i juli

/Apokalyptisk teamet

    

Reklamer