Med mindre man er meget stor fan af Resident Evil filmene kan det godt være at man efterhånden er ved at være lidt forvirret over historien. I forbindelse med den femte film i rækken, Resident Evil: Retribution, der udkommer in næste måned er der derfor blevet sammensat en lille video der fortæller Alice’s historie helt fra den første film fra 2002 til den nyeste der altså udkomme i september.

Kort fortalt er historien indtil videre denne: Alice (Milla Jovovich) arbejdede i starten for den onde Umbrella Corporation. De udviklede T-virussen der slap ud og gjorde alle til zombier. Alice prøvede så at rede dagen men det hele gik galt, virussen slap ud og Umbrella Corp. valgte derfor at lægge byen Racoon City øde. I mellemtiden fandt Alice ud af at hun havde superkræfter og forsøgte endnu en gang at rede dagen, da det også mislykkedes denne gang blev hun fanget og blev gjort til et menneskeligt eksperiment. Mange år efter slipper hun så fri igen, men nu er hele verden blevet et stort zombie-helvede og Alice prøver derfor at redde dagen endnu en gang. Det mislykkes selvfølgelig og derfor bliver hun endnu en gang nødt til at slippe fri og denne gang klarer hun faktisk næsten at rede dagen, men i stedet bliver hun fanget i en fælde – og det er så der vi er nu.

Se selv Alice fortælle historien i videoen, og nyd de billeder jeg har lavet af Alice gennem de sidste ti år og fem film.

Reklamer