I morgen den 18. august er det endelig dagen som rigtig mange Hunger Games fans i Danark ha ventet på. Det er nemlig i morgen at filmen udkommer, gennem Nordisk Film, på DVD, Blu-Ray og som Video On Demand (VOD). Så nu er det endelig tid til at at få et gensyn med Katniss, Peeta og alle de andre karakterer fra Suzanne Collins dragende univers.

Udgivelsen af ’The Hunger Games’ på DVD, Combo og VOD inkluderer over tre timers hidtil uset ekstramateriale så der er rigeligt at komme efter for de mange danske fans. Blandt de mange ekstra ting er bl.a. The world is watching: Making of The Hunger GamesGame maker: Suzanne Collins and The Hunger Games PhenomenonLetters from Rose GardenA conversation with Gary Ross and Elvis MichellPropaganda film samt Prepering The Games: A director’s process der dog kun vil være at finde på på Blu-Ray versionen.

Fra Nordisk Film

’The Hunger Games’ udkommer på DVD, Combo (DVD+Blu-ray) og VOD lørdag den 18. august 2012 over hele verden. Allerede nu har filmen indtjent næsten $400 millioner i billetsalg i Nordamerika og nærmer sig $650 millioner i billetindtjening på verdensplan, dvs. samlet set over en milliard amerikanske dollars. I Danmark er ’The Hunger Games’ set af mere end 245.000 i biografen. Filmen bliver udgivet på dobbelt disk DVD, dobbelt disk Blu-Ray og VOD med tre timers hidtil uset ekstramateriale i hvad der vil blive den største DVD-release i producenten Lionsgates historie.

Spillet er i gang! I en nær fremtid, i ruinerne af dét, der en gang var Nordamerika, udvælges hvert år 24 teenagedrenge og -piger til The Hunger Games – et storstilet realityshow med kun én vinder: den sidste overlevende! De fleste unge træner til The Hunger Games hele livet. Men ikke Katniss, der kun har sine skarpe instinkter at stole på i den ultimative kamp mellem overlevelse og medmenneskelighed. Og mellem liv og død. Ventetiden er slut! “The Hunger Games” er allerede et verdensomspændende fænomen, og Suzanne Collins bøger er solgt i over 26 millioner eksemplarer alene i USA. I filmversionen er Oscar(R)-nominerede Jennifer Lawrence i spidsen for det ultimative spil med den ultimative førstepræmie: livet!