Ifølge Beep (Beep.TV2.dk) skulle Netflix komme til Danmark meget snart, og noget kunne tyde på at de har ret, på hjemmesiden Netflix.dk kan man nemlig allerede nu melde sig til at få en email når tjenesten er klar i vores lille danske land. Som vi før har skrevet bør man dog forvente et noget mindre udvalg end den amerikanske version af tjenesten kan byde på, selvom Beep dog påstor at dette ikke skulle blive tilfældet. Desuden melder flere medier at vi kan forvente priser på op til kr. 199,-/mnd. i forhold til de sølle ca. kr. 50,- de betaler i Amerika.

Denne nyhed er selvfølgelig ikke gået over YouSee’s hoveder og allerede 1. oktober åbner de for deres egen tjeneste der dog primær fokuserer på serier. Denne tjeneste kommer til at koste mellem kr. 10,- og 40,- afhængigt af hvilket YouSee abonnement du allerede har. Desuden vil LoveFilm.dk og BlockBuster komme med en VOD film og serie -tjeneste meget snart. Mere interessant er det næsten at selveste HBO nu har annonceret at de til efter året også vil komme på det danske marked i samarbejde med Parsifal International.

Personligt glæder jeg mig til Netflix og ser det kun som en fordel at YouSee og andre skaber lidt konkurrence på markedet.

Når der er kommet mere info om alle disse nye tjenester vil jeg forsøge at lave en oversigt hvor de bliver sammenlignet, samt hvilke er mest interessante for fans af den apokalyptiske genre.

Kilder Beep, JPNetflix.dk, Newz.dk, DR

Reklamer