Skulle man ikke have fået nok The Walking Dead (kan man overhovedet det?) kan man nu prøve kræfter med Facebook spillet The Walking Dead Social Game, som er i åben gratis beta på Facebook.

Spillet er et turbasseret aktion spil og minder om en simpel udgave af de første Fallout spil. Du starter historien en stykke tid før Rick vågner og du er en del af lejren af overlevende bestående af bl.a. Rick, Shane og Carl. Du får så små missioner som du skal udføre, det kan være at indsamle noget mad eller andre forsyninger, eller bare prøve at slå en række zombier i hovedet med dine våben. Du har dagligt kun en hvis mængde stamina som selvfølgelig udløber efterhånden som du spiller missionerne.

Som med alle andre Facebook spil (og mange andre spil efterhånden) har du mulighed for at bruge rigtige penge på at få mere stamina, bedre udstyr og flere missioner, noget som jeg i længden frygter man bliver nødt til at investere i for at spillet stadig er sjovt.

Dette gør jeg nok aldrig kommer til at spille The Walking Dead Social Game særlig meget, men prøv selv betaen og se hvad du syntes.

Kilde Daily Dead, Facebook

Reklamer