Another World Entertainment’s katalog af udgivelser i september byder desværre ikke på nogle post-apokalyptiske titler, men et enkelt syre trip af 80’er sci-fi slipper vi ikke for.

Det er den rimelig flippede Galaxina fra 1980 som det danske selskab har kastet sig over. Filmen foregår i en fjern fremtid og involverer blå stjerner, aliens i æg og playboy modeller, kort sagt alt det som en B-film fra firserne skal have! Filmen har dag også fået hele 3 stjerner på IMDB så man kan godt glæde sig til en rigtig b-films oplevelse.

Politikrydseren The Infinity er på vej hjem efter en lang og udmarvende mission, da besætningen sendes af sted på en ny farefuld opgave: de skal finde den mystiske Blå Stjerne – en krystal der kan give ejeren magt over universet – inden det falder i hænderne på de forkerte… Men da skibets kaptajn spiser et mærkeligt æg, der viser sig at indeholde en alien, og resten af besætningen får piskesmæld efter mødet med et fjendtligsindet rumskib, er det op til den smukke androide Galaxina (spillet af Playboy-pigen Dorothy Stratten) at redde dagen…og universet!

Bestil Galaxina hos Another World Entertainment.

Galaxina

Audio: Engelsk Dolby Digital 2.0
Format: Anamorfisk Widescreen
Undertekster: Danske, Svenske, Norske og Finske
Spilletid: 95 minutter
Alder 15 år
Ekstramateriale: Trailers

 

Reklamer