Endnu en måned er overstået så er det blevet tid til endnu en opsamling af de bedste nyheder på Apokalyptisk – “Din guide til apokalyptisk fiktion” denne gang fra august. Grunden sommerens travlhed sprang vi opsamlingen af juli over og den kommer derfor også her.

I de sidste par måneder er en række store personligheder fra filmens verdens desværre gået bor og vi mindes Ernest Borgnine, skaberen af La Jetee Chris Marker, og Ridley Scotts bror Tony Scott.

Så var det også i juli at Apokalyptisk var på tv i Go’ Morgen Danmark for at fortælle om the Walking Dead og specielt udgivelse #100. Og i den forbindelse anmeldte vi selvfølgelig også hæfte #100.

Af andre spænende anmeldelser i juli/august er faktisk kun en enkelt og det er Martins anmeldelse af Algarothsyum’s album Wastelanders Epoch. Martin kom forresten også i denne måned med to meget populære indlæg omkring zombie inspireret musik (#1, #2).

Af andre spændende nyheder i disse sommer måneder var annonceringen af George Romero kommer til filmfestival i Lund, at Forlaget Fahrenheit åbnede en butik i København, The Hunger Games udkom på dvd og blu-ray og at de første screenshots fra både den kommende The Walking Dead computerspil og Wasteland 2.

Så tak for endnu en god måned, husk at fortælle dine venner og bekendte om “Apokalyptisk – Din guide til apokalyptisk fiktion”, vi ses i september

/Jakob Lauridsen

Reklamer