Vote A. Zombie for a better America!

Posted: 5. september 2012 by Jakob, Apokalyptisk in Info, Zombier
Tags: , , , , , ,

Debatten i USA har den seneste tid været meget præget af de to kendte præsident kandidater, den nuværende præsident Barack Obama og han republikanske udfordrer den tidligere guvernør og forretningsmand Mitt Romney.

Begge virker som kandidater der har en chance for at vinde og helt sikkert mener de er den rigtige til jobbet. Men nu er en outsider kommet på banen i form af den alternative kandidat A. Zombie. Udover at være helt ny i politik er Hr. Zombie også meget anderledes end de andre kandidater. På overfladen er det måske svært at se forskellen, har en trofast blond kone og han kører Nascar til ære for medier, men under det politiske ydre er en stille og rolig kandidat, der forresten også er død!

A. Zombie er nemlig verdens første (kendte) zombie kandidat til en præsident valg. Men lad dig ikke snyde af hans grønne og udseende og lettere ilelugtende aroma, han har planer for USA, ikke mindst for alle dens døde beboere , alt for længe er deres rettigheder blevet overset og bare fordi man er en zombie der kke kan andet end at grynte lidt skal man jo ikke give op vel!

A. Zombie er i øvrigt en del af en større reklame kampagne for The Walking Dead, og han skal sammen med hans kone,  Patty Morgan-Zombie, besøge i alt seks stater.

Kilde  TV 2 Nyhederne, billede fra Zimbio.com

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s