Et alternativt The Hunger Games

Posted: 12. september 2012 by Jakob, Apokalyptisk in Film, Krig, Post-apokalyptisk
Tags: , ,

Vi kender alle sammen den følelse hvor vi ser en film og tænker “nej det er jo helt forkert, den skulle have været helt anderledes!”. Det vi ikke tænker over at der ofte har været mulighed for netop at lave filmen helt anderledes, de mange instruktører der byder ind på jobbet for filmenene har nemlig ofte deres egen tanker om hvordan den færdige film skal se ud, og disse tanker bliver faktisk ofte omsat til mindre “trailers” (ofte kaldet pitch reels) der skal vise den stemning og følelse som de personligt mener hører filmen til.

Det samme skete da der skulle findes en instruktør til The Hunger Games filmen, og et af de bud er nu kommet online. Buddet kommer fra Kevin Tancharoen, der blandt andet har stået bag Mortal Kombat: Legacy, og hans bud på The Hunger Games må siges at være noget mere mørk og dyster end den version som Gary Ross ros lavede, noget som jeg personligt synes manglede i filmen (se vores anmeldelse her).

At dømme ud fra traileren tror jeg at jeg hellere ville have set Tancharoens film end den som Ross endte med at skabe.

Kilde Quiet Earth

Advertisements
Kommentarer
  1. Hvorfpr er der klip fra ringenes herre, harry potter, twillight og hvad ved jeg, med i denne trailer. Den virker ret fan lavet.

    • Det er fordi dette er ikke en trailer i den forstand, det er en såkaldt pitch reel lavet af en instruktør der gerne ville have jobbet med at instruere filmen. I en pitch reel sammensætter man klip fra andre film/serier for at give et indtryk af den stemning man gerne vil skabe i den endelige film.

      Den skal derfor ikke sammenlignes direkte med rigtige trailers.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s