Er man single er der massere af muligheder for at møde en potentiel partner på internettet, og mange af disse muligheder er specialiseret. Der er dating for landmænd, for mennesker med herpes, for de ældre, for de tatoverede, for vegetarerne,  og selv for dem der er fans af Ayn Rands romaner The Fountainhead og Atlas Shrugged (?!). men der er en gruppe der i mange år har været overset, og det er i den grad en gruppe der ellers har brug for lidt hjælp, nemlig zombier.

Ja du læste rigtigt, den nyeste skud på dating site scenen er ZombieHarmony, en side dedikeret til dating med zombier af zombie. Her kan du bla. møde LonelyBill der kan lide at grynten at æde og designer solbriller, mens han ikke er så glad for grøntsager og 3D film, det kan selvfølgelig hænge sammen med at han kun har ét øje og en halv torso, men i det mindste lover han at han har massere af hjerte.

Siden er selvfølgelg et reklame stunt for Mingle2.com, men det gør den jo ikke mindre sjov. Smut selv ind på ZombieHarmony og se om du kan finde en partner.

Reklamer