(Bemærk: Afstemningen er slut. Læs om resultaterne her)

Inspireret af Doomdays Preppers og National Geographic’s twitter-analyse af nettets mest omtale undergangs-scenarier vil Apokalyptisk nu foretage vors allerførste brugerundersøgelse. Den er meget simpel. Vi spørger jer: Hvordan går jorden under?

I det spørgsmål er der selvfølgelig gemt en masse delspørgsmål, som vi let og elegant ignorerer. På den liste af mulige dommedage vi giver jer at vælge imellem, skelnes der ikke mellem katastrofer der “bare” fjerner størstedelen af menneskeheden, og kataklysmer der rent faktisk udrydder alt liv, eller ligefrem fjerner planeten. Det vi gerne vil vide er hvad I, kære læsere, betragter som den mest realistiske teori.

Der er også et bonusspørgsmål. Hvad er den mest interessante teori? Her behøver man ikke indtænke realisme overhovedet. Der er altså et spørgsmål til hjernen og et til hjertet, om man vil. Vi glæder os meget til at se Jeres svar – og i sær til at sammenligne dem. Vi udelukker ikke at resultatet af disse afstemninger kan have effekt på hvad vi dækker på bloggen fremover. Nogle af svarmuligheder falder ind under hinanden og en mulighed kan sagtens være en følgevirkning af en anden mulighed. Men alle muligheder kan i sig selv være starten på slutningen, og det er den vi er interesserede i.

Så, til stemmeknapperne folkens! Spred ordet og fortæl os hvordan danskerne tror det hele ender:

Og nu: Hvad ville være den mest interessante/spændende/rædselsfulde måde at bevidne jordens undergang på?

Afstemningen lukker mandag d. 1. oktober. Indtil da er i velkomne til at snakke om jeres valg i kommentarsektionen!

Reklamer