Det amerikanske firma HALO Corp. (navnet er ikke en joke) lever af at træne folk i at håndtere ekstreme situationer. Således har de trænet alverdens elitesoldater, anti-terror-korps og læger der skal udstationeres i hotspots, i et hav af forskellige worst-cases: Kidnapninger, bio-terror, hacker-angreb, og alskens andre ubehageligheder.

HALO Corp. gør tydeligvis ikke noget halvt. Deres “seminarer” er en form for live-rollespil taget til hidtil usete niveauer af realisme og vanvid. De råder over enorme kulisse-byer der illuderer alt fra mellemøstlige landsbyer, over vestlige storbymidter, til somaliske pirat-baser. Hvis du først er trænet af HALO ved du hvordan man agerer i krisesituationer, antageligvis bedre end de fleste andre.

Derfor er det sikkert betryggende for mange af vores læsere, at HALO nu tilbyder kurser i at opdage, overleve og overvinde et zombie-udbrud. I dybeste alvor – men med et glimt i øjet. Zombie-apokalypsen indeholder nemlig en række elementer der også findes i mere realistiske katastrofer.

HALO selv mener at deres zombie-scenarie lærer folk at håndtere pandemier, gidseltagninger, demonstrationer og panikudbrud, hvilket giver utrolig god mening, når man lige tænker over det – og har set filmene. HALO træder dermed ind i rækken af store, seriøse entiteter, der bruger horror-kulturens foretrukne pop-fænomen til at skærpe opmærksomheden om deres produkt.

På den liste finder man også så prominente navne som CDC og The Weather Channel.

Kilde: Ekstra Bladet og Military News.

Reklamer