The Walking Dead sæson 4 (næsten) annonceret!

Posted: 26. september 2012 by Jakob, Apokalyptisk in Post-apokalyptisk, TV-serie, Zombier
Tags: , , , , ,

Vi er stadig mere end to uger fra starten af sæson 3 i den ekstrem populære zombie serie The Walking Dead, men alligevel er AMC begyndt at sende rygter ud om en kommende annoncering af en fjerde sæson i serien.

I en reklame som AMC har lavet i samarbejde med det Amerikanske Røde Kors, der opfordrer folk til at donere blod, kan man nemlig vinde en tur til sættet hvor sæson fire skal optages i 2013! Så selvom vi officielt ikke har hørt noget om den næste sæson i serien, efter den nummer tre der som sagt starter til oktober, tyder noget altså på at vi meget snart får løftet sløret for endnu et zombie-fyldt år i 2013/2014.

Allerede tilbage i marts kom seriens executive producer Glen Mazzara faktisk til at afsløre at de tænkte på en sæson fire. Ved et interview kom han nemlig til at sge at han så historien i sæson tre fortsætte i en fjerde sæson, men siden da har vi ikke hørt et pip fra AMC.

Kilder AMC, Cinemablend.com, joblo.com

Advertisements
Kommentarer
  1. […] siden kom AMC til at afsløre at en fjerde sæson måske var på vej, da de i forbindelse med en konkurrence udlovede en rejse til netop fjerde sæsons […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s