Zombie School Girl!

Ja du læste rigtigt, fra næste måned vil de studerende på Roskilde Universitets Center (RUC) få mulighed for at deltage i workshoppen “International Relations and Zombie”. Som navnet antyder er det en workshop der vil brug idéen om en verdensomspændende zombie epidemi til at undervise op imod 100 studerende i hvordan verden ville håndtere en katastrofe situation. Det skal de ved at de, i mindre grupper, skal repræsentere verdens-organisationer som FN, landes regeringer og store virksomhed som Apple og Microsoft. Og det er faktisk ikke helt uden grund af zombier bliver brugt det baggrund til katastrofen, det tvinger nemlig de studerende til at tænke anderledes mener  lektor Laura Horn, der sammen med en gruppe andre frivillige undervisere står for workshoppen.

“Grundlæggende er zombier totalt hypotetisk, men det gør det meget nemmere at tænke ud af boksen. Hvis vi havde brugt det arabiske forår som ramme, ville det være svært at gå udenom de eksisterende aktører.”  – Lektor Laura Horn

Men de er faktisk ikke de første der har tænkt på at bruge en zombie apokalypse som en del af undervisningen, flere andre lande har allerede brugt en lignende scenarier, og på KickStarter der er ligefrem en lærer der søger penge til at udvikle undervisningsmateriale til netop scenarier som dette, (hvilket han faktisk fik indsamlet mere ind $10.000 til!)

Kilde Ekstra BladetKickStarter

Reklamer