Indtil videre ser det ud at til at den nye film om fremtidens dommere/politimænd, Dreed 3D, klarer sig væsentligt bedre hos anmelderne end sin forgænger fra 1995.

Judge Dredd, der efter hånden er blevet en kultklassiker, kom ud midt i 90’erne der var aktionfilmenes tid og den er derfor fyldt med klicheer og one liners. Men selvom dette kan være sjovt nok er det desværre ikke altid med til at gøde anmelderne glade, og kigger på man de to mest kendte film-sider Rottentomatoes.com og IMDB.com er der da også en hvis enighed om at Judge Dredd ikke er blandt de bedste film i verden.

Men det ser ud til at anmelderne er rimelig glade for de nye film, Dredd 3D ligger nemlig i øjeblikket på 7.8 stjerner på IMDB og 76% på Rottentomatoes, begge to flotte scores, der dog må forventes at falde lidt når hypet omkring filmen falder i næste par uger.

Dredd 3D får premiere her hjemme i aften hvor den kan ses i de fleste af landet biografer. Desværre ser det dig ud til at vi kun kan komme til at se den i 3D, hvilket ikke alle er glade for.

Reklamer